Κοινωνία

Ανάγνωση παιδικού Πασχαλινού παραμυθιού και δραστηριότητες στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Καραγιαννίδου

Ένα Πάσχα γεμάτο λαγούς, καρότα, πασχαλινά αυγά, ανοιξιάτικη διάθεση και πασχαλινές δραστηριότητες, πού αλλού;

Στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου!

Ο μικρός μας κούνελος, Πίτερ Ράμπιτ, έχει την τιμητική την Μεγάλη Δευτέρα, 10.4.23 στις 5 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο μας, 21ης Ιουνίου 201 μαζί με όλη την ομάδα του.

Σε πασχαλινούς ρυθμούς θα διαβάσουμε το παραμύθι «Πίτερ Ράμπιτ: Φτου και Βγαίνω» θα κάνουμε τις πασχαλινές κατασκευές μας και για μία ακόμη φορά θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας (Face Painting) σαν τα πιο χαρούμενα λαγουδάκια.

Το εν λόγω παραμύθι απευθύνεται σε παιδάκια ηλικίας 4 ετών και άνω. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]

Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]