Αθλητισμός

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την παραμονή («πλαίυ άουτ»). Επανήλθε στις νίκες ο πρωτοπόρος Κιλκισιακός. Και άλλο «έδαφος» έχασε η Μ.Βρύση

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε η «μάχη» για την παραμονή στην α1 κατηγορία, καθώς μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής ημέρας, και ενώ απομένουν τέσσερις για την λήξη της κανονικής περιόδου,… έξι ομάδες είναι αντιμέτωπες με το θεωρητικό ενδεχόμενο εμπλοκής στην διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης για την παραμονή («πλαίυ άουτ»).

Πρωταγωνιστές της ημέρας ο Εθνικός Αξιούπολης (νίκη επί της Δόξας Χέρσου) και το Χορύγι (νίκη στον Εύρωπο), που κέρδισαν «έδαφος».

Αντιθέτως έχασαν οι ηττηθείσες αυτών των αγώνων όπως και ο Αλέξανδρος μετά την εντός έδρας ήττα του από το Πάικο Γουμένισσας.

Άνετα δεν αισθάνεται ούτε η Νίκη Ευκαρπίας παρά την εκτός έδρας ισοπαλία της με την Μ.Βρύση, η οποία είδε τους τρεις προπορευομένους να αποσπώνται ακόμη περισσότερο.

Αυτό συνέβη, επειδή στην Ν.Σάντα ο πρωτοπόρος Κιλκισιακός επέστρεψε στις νίκες, στην δεύτερη ΑΕ Πολύκαστρο προστέθηκε το «τρίποντο στα χαρτιά» λόγω Αργυρουπόλεως και το Πάικο Γουμένισσας, όπως αναφέρθηκε, πέρασε νικηφόρα από το Κιλκίς.

Εκτός από την πρώτη τετράδα βαθμολογικώς ασφαλής αισθάνεται προς το παρόν και ο Ποντιακός Ν.Σάντας.

Τα πλήρη αποτελέσματα

Μ.Βρύση-Νίκη Ευκαρπίας 0-0

Ποντιακός Ν.Σάντας-Κιλκισιακός 1-4

(Μάναλης-Τσολακίδης 2, Πιπερτζής, Σουλτανίδης)

Εύρωπος-Χορύγι 1-2

(Καρατσινίδης-Κωνσταντινίδης, Λιέσι αυτοτ.)

ΑΕ Πολυκάστρου-Αργυρούπολη 3-0αα

Εθνικός Αξ.-Δόξα Χέρσου 2-0

(Στράντζαλης, Σαντικάι)

Αλέξανδρος-Πάικο Γουμ. 2-5

(Μπελίτσας, Ζορμπάς-Ορφανίδης 2, Δασκάλου, Μπουλούκης, Γρηγοριάδης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα