Εκπαίδευση

Έξι βραβεία στην Ελλάδα η πρώτη συγκομιδή για το JA Greece στο φεστιβάλ GEN-E στο Ταλίν της Εσθονίας

Έξι ηχηρές διακρίσεις κατέκτησε η Ελλάδα και το JA Greece σε μια πρώτη «συγκομιδή» βραβείων από τους μαθητές και φοιτητές, στην ανάλογη εκδήλωση κατά τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ Νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας GEN-E στο Ταλίν της Εσθονίας.

Οι νικητές του JA Alumni Leadership Award με τον CEO του JA Greece, Αργύρη Τζικόπουλο και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Ο γενικός διευθυντής του JA Greece Αργύρης Τζικοπουλος δήλωσε μετά από τις απονομές: «Η συστηματική δουλειά των τελευταίων χρόνων απέδωσε καρπούς φέρνοντας στην Ελλάδα αυτές τις σημαντικές διακρίσεις. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς».

Ο φοιτητής Νικόλας Σπυρέλλης της Drug n Drop διακρίθηκε με το βραβείο ηγετικής προσωπικότητας JA Alumni Europe Leadership Award.

Το ίδιο αντίστοιχο βραβείο κέρδισε ο μαθητής Αλέξανδρος Κατσαρώνας της Microgreens – Magicgreens.

Η φοιτητική Drug n Drop κέρδισε το ειδικό βραβείο GAM Investments Financial Sustainability & Growth Award.

Το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού κοινωνικής καινοτομίας Social Innovation Relay 2022 που είχε ήδη κατακτήσει, παρέλαβε η μαθητική Food for Thought από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δύο ακόμη διακρίσεις κατέκτησαν δύο ελληνικά σχολεία για την εκπαίδευση που παρείχαν στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Τους απονεμήθηκε ο τίτλος Επιχειρηματικό Σχολείο 2022 – Entrepreneurial School Award 2022. Πρόκειται για τα σχολεία: Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]