Πολιτισμός

Έναρξη νέου κύκλου βραδιών ανάγνωσης παιδικών βιβλίων στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου είναι γεγονός! Η ομάδα του βιβλιοπωλείου μας, ανανεωμένη και με ακόμα πιο φρέσκες ιδέες, επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 18-19/2/2022 στις 18:00 & 17:00 αντιστοίχως, στον γνωστό πολυχώρο γνώσης 21ης Ιουνίου 201. Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα διαβάσουμε το παραμύθι «Ο Αρλεκίνος» της Ζωρζ Σαρή, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού, θα κάνουμε τις αποκριάτικες κατασκευές μας και θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας σαν τους πιο τρελούς Μασκαράδες (Face Painting)!

Στα πλαίσια του ανανεωμένου #Bookclub μας η ανάγνωση παραμυθιών και λογοτεχνικών βιβλίων θα ορίζεται με βάση την κατάλληλη απευθυνόμενη ηλικία. Έτσι, θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής δύο ειδών εκδηλώσεις. Οι βραδιές ανάγνωσης παραμυθιών, όπου θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος όλα τα παιδάκια της εκάστοτε προτεινόμενης ηλικίας, αλλά και οι κλειστές βραδιές συνάντησης, συζήτησης και ανάλυσης λογοτεχνικών βιβλίων, -ομοίως ανάλογα με την ηλικία-, όπου θα ορίζεται ένα συγκεκριμένο group συμμετεχόντων που θα αλλάζει σύνθεση με την ολοκλήρωση του βιβλίου.

Έτσι, το επιλεγόμενο παραμύθι για την πρώτη συνάντησή μας το 2023, απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών 4-9 χρονών και η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλα τα παιδάκια της παραπάνω ηλικίας.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους!

Περιμένουμε όλους εσάς, τους λάτρεις του βιβλίου, του παραμυθιού αλλά και του Καρναβαλιού να ντυθείτε, να βαφτείτε και να έρθετε να περάσουμε άλλη μία βραδιά δημιουργικής απασχόλησης και κεφιού παρέα!

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα