Πολιτισμός

Έκθεση κοσμήματος της Άννας Αποστολίδου στην Τέχνη

Το διοικητικό συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος της Άννας Αποστολίδου την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Τα κοσμήματά της Άννας θα μπορούσαν να έχουν βγει από σελίδες παραμυθιού. Εμπνευσμένα από όσα όμορφα μας περιβάλλουν, λεπτοδουλεμένα και εντυπωσιακά, είναι πραγματικά στολίδια και κοσμούν τον ιδιοκτήτη τους. Η εντυπωσιακή μικρογλυπτική της δίνει ζωή σε κρινάκια, κοριτσάκια, ερωδιούς και κύκνους.

Η Άννα Αποστολίδου γεννήθηκε στο Κιλκίς. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια έγινε έκδηλη η αγάπη της για τις εικαστικές τέχνες. Αποφοίτησε από το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όμως τα τελευταία χρόνια η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στους δρόμους της μικρογλυπτικής και του χειροποίητου κοσμήματος.

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με καταστήματα χειροποίητων αντικειμένων. Η Τέχνη έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί την πρώτη της ατομική έκθεση.

Εγκαίνια : Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, στις 19.30
Διάρκεια έκθεσης: 8 έως 11 Ιουνίου 2022
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 6.30 εώς τις 9 το βράδυ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την προστασία της υγείας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]