Εξακολουθούν να υπάρχουν επιφυλάξεις στο θέμα του δικαστικού μεγάρου

Πολιτική /

Μπορεί να «ήχησαν χαρμόσυνα οι καμπάνες» γιά την εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς έγκριση της κατάτμησης του οικοπέδου των πρώην μύλων Σαμαρά γιά την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου, όμως φαίνεται ότι κάποιες επιφυλάξεις συνεχίζουν να υφίστανται.

Έτσι, κατά την διά τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση της Δευτέρας 11.1.21 ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Ζώτος, υπενθύμισε τις επιφυλάξεις του συνδυασμού του, παρ΄ όλο που αυτός υπερψήφισε το θέμα: «Ως συνδυασμός δεν δηλώσαμε ποτέ, ότι δεν θέλουμε την ανέγερση δικαστικού μεγάρου.

Απλώς είχαμε διαφορετική άποψη ως προς τους όρους της κατάτμησης του οικοπέδου».

Ακόμη πιό έντονες οι επιφυλάξεις του Θόδωρου Βαφειάδη, που έκανε «ένα βήμα παραπέρα»:

«Δεν έλαβα μέρος στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αν, όμως, ήμουν παρών, δεν θα υπερψήφιζα το θέμα του δικαστικού μεγάρου, καθώς θεωρώ, ότι η κατάτμηση και παραχώρηση του οικοπέδου έγινε με πολλά λάθη».

Με αυτήν την διατύπωση ο κ. Βαφειάδης άφησε να εννοηθεί, ότι η συγκεκριμένη κατάτμηση δεν ήταν η πλέον επωφελής γιά τον δήμο Κιλκίς.

Περισσότερα

Αντιδράσεις στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κοινόχρηστες εκτάσεις 2000 τμ σε Καστανιές, Μαυρονέρι και Λεβεντοχώρι

Επί των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων τριών έργων εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε τρεις τοποθεσίες του δήμου Κιλκίς καλείται να γνωμοδοτήσει το […]

Δείτε ακόμα

Άρνηση για τα φωτοβολταϊκά

Aρνητική θέση πήρε ομόφωνα το μεσημέρι της Τετάρτης 24.2.21 η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Κιλκίς ενώ ενημερώθηκαν και τα […]