«Χρυσός» πανελληνιονίκης παμπαίδων α’ ο Π.Τζαμτζής

Αθλητισμός /

Οι επιτυχίες του ΓΣ Μανδρών στον κλασικό αθλητισμό κια ειδικότερα στις ρίψεις…καλά κρατούν.

Οι νέοι «κρίκοι» προστέθηκαν το σαββατοκύριακο 13 και 14.7.19 στο εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας όπου διεξήχθησαν οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων παμπαίδων α’ και παγκορασίδων α’.

Ο σύλλογος του νομού Κιλκίς συμμέτεσχε στο πρώτο με τέσσερις αθλητές του με κορυφαίο τον Παύλο Τζαμτζή που με νέα ατομική επίδοση 54,43μ. (σφύρα 4 κιλών) ανεδείχθη πρωταθλητής Ελλάδος στην σφυροβολία.

Κατ’αυτόν τον τρόπο έδειξε οτι «βαδίζει» τον «αθλητικό δρόμο» που ακολούθησε σε άλλο άθλημα (χειρόσφαιρο) ο πατέρας του Τάσος (παλαίμαχος διεθνής σε όλες τις κατηγορίες).

Νέες ατομικές επιδόσεις στο ίδιο αγώνισμα σημείωσαν οι Δημήτρης Στεργίου , πέμπτος με 49,32μ. και Στέλιος Κώστογλου εκτός με 49,04μ , ενώ ο πιο μικρός από όλους και «πρωτάρης» Δημοσθένης Ζώτος με επίδοση 33,30μ. κατέλαβε την ικανοποιητική ένατη θέση χωρίς να βαθμολογηθεί (το όριο ήταν 38μ.).

Οι τρεις πρώτοι «τα πήγαν καλά» καις την δισκοβολία (δίσκο ενός κιλού) με τον Παμτζή πέμπτο με νέα ατομική επίδοση 44,20μ., τον Κώστογλου δέκατο με νέα ατομική επίδοση 39,02μ. και τον Στεργίου δέκατο τέταρτο (βαθμολογούμενο) με 30,12μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα