Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της δημόσιας βιβλιοθήκης Κιλκίς

Πολιτισμός /

Με τίτλο «Να τα πούμε;» πραγματοποιήθηκαν από 14.12.16 έως και 4.1.17 οι φετινές χριστουγεννιάτικες δράσεις στην δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς, με την συμμετοχή 110 παιδιών και την βοήθεια 17 εθελοντών.

Η έναρξη έγινε με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της βιβλιοθήκης, και η συνέχεια με ανάγνωση γιορτινών παραμυθιών, με κάλαντα, τραγούδια, θεατρικό παιχνίδι -δραματοποίηση, ζωγραφική, χειροτεχνίες, όμορφα φαναράκια, αστεράκια, κάρτες, ποτηράκια Αη-Βασίλη, ταρανδάκια και φωτογραφίες.

Έτσι ζεστά και δημιουργικά υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η βιβλιοθήκη με την παρουσία των πολλών της φίλων που ομόρφαιναν τις μέρες αυτές.

«Ευχαριστούμε πολύ και για την βοήθεια, την συνεργασία και την συμπαράσταση τους εθελοντές Μαρία Κιοσσέ, Γιάννη Τσιακουμή, Κική Καναροπούλου, Κατερίνα Μπόσκου, Νίκη Παυλίδου, Δέσποινα Καραμπίδου, Μάρθα Αραβίδου, Σοφία Μιχαηλίδου, Μαρία Μιχαηλίδου, Τάνια Παπαδάκη, Ερατώ Παπαδοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Στέλλα Κουσουλέντη, Καλλιόπη Βαρελή, Γιάννη Ξενιτίδη, Χρύσα Σταμπουλή και Φανή Σταμπουλή» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση που καταληγει ως εξής:

«Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πρόθυμη συνεργασία το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Κική Καναροπούλου καθώς και την Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» και την πρόεδρο τους Δέσποινα Καραμπίδου.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τα μέλη μας για τους νέους τίτλους βιβλίων που απέκτησε πρόσφατα η βιβλιοθήκη αλλά και να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους αυτούς που με τις δωρεές τους εμπλουτίζουν την συλλογή της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς».

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]