Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος το νέο απόκτημα του Κιλκισιακού

Ο Κιλκισιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού επιθετικού Χρήστου Παναγιωτόπουλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ήταν ο πρώτος στόχος για την κορυφή της επίθεσης, και η διοίκηση του Κιλκισιακού έφτασε και τυπικά σε συμφωνία μαζί του το βράδυ της Πέμπτης, δίνοντας ένα σημαντικό «όπλο» στον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη.

Τη περσινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στη Γ΄ Εθνική με τον Νέστο Χρυσούπολης και το δεύτερο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας, σημειώνοντας συνολικά έξι τΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣέρματα.

Ο Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε τη καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκε για μια χρονιά και στη πρώτη ομάδα του Γηραιού.

Εχει αγωνιστεί επίσης σε Θερμαϊκό Θέρμης, Αναγέννηση Αρτας, Αναγέννηση Δερύνειας στη Κύπρο, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Καλαμάτα.

ΠΟΛΥΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΠαραμένη και ο Θοδωρής Πολύζου

Γενέθλια έχει σήμερα ο Θοδωρής Πολύζος, και ο Κιλκισιακός είπε να του κάνει δώρο…την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Πολύζος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟΚ και στη Γ΄ Εθνική.

Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα σημείωσε και πέντε τέρματα.

ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣΔυναμώνει το διοικητικό συμβούλιο

Το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού διευρύνεται και στην οικογένεια της ομάδος μας βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης οι Χρόνης Παπαβραμίδης και Θεόδωρος Μανουσαρίδης.

Δύο ισχυροί παράγοντες που τρέφουν μεγάλη αγάπη στον ΑΟΚ, θα ενισχύσουν και αυτή τη φετινή προσπάθεια με σκοπό την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.