Με την «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» ο Χρήστος Κιουρτζίδης

Πολιτική /

Την ένταξή του ασφαλιστικού συμβούλου Χρήστου Κιουρτζίδη ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Ενωτική Δυναμη Κιλκίς» του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο Χρήστος Κιουρτζίδης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός εκπρόσωπος των πολιτών που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον δήμο Πικρολίμνης. Από σήμερα εντάσσεται και ενισχύει την νικηφόρα πορεία της «Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο Χρήστος Κιουρτζίδης γνωρίζει τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης πολύ καλά και τολμάει τις ανατροπές όταν πρόκειται για το κοινό καλό. Διετέλεσε αντιδήμαρχος την περίοδο 2002 – 2006, ενώ εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014. Επί δέκα χρόνια, από το 2002 μέχρι το 2012, ήταν αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς. Απασχολείται ως ασφαλιστικός σύμβουλος επί πολλά έτη. Η επαγγελματική και αυτοδιοικητική του διαδρομή τον κάνει κατάλληλο να συμμετέχει ενεργά κι αποδοτικά στα κοινά από οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

Ο Χρήστος είναι ένας δυνατός αγωνιστής που η παρουσία του και μόνο σου επιβάλει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα του πεις. Αυτός ο αληθινός Κιλκισιώτης εκπρόσωπος του τόπου του, «θωρακίζει» με τη συμμετοχή του στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη, την δημοτική ενότητα Πικρολίμνης. Ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός μας, ενώνει όλες τις άξιες δυνάμεις του τόπου μας και οδηγείται με την εμπειρία και την ανανέωση στη νίκη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πολύ …«φτωχότερο»

Γίνεται ψηφοδέλτιο νομού Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ χωρίς τον Θέμη τον Ανθρακίδη του Θόδωρου, τον οικονομολόγο και νομικό; Γίνεται. Αλλά …πολύ […]