Της …«σχολής Μπαλάσκα»!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Διοικητική ποινή τετράμηνης αργίας επέβαλε το αρμόδιο όργανο της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, γιά παράβαση καθήκοντος την περίοδο που ήταν δήμαρχος, με υπέρβαση των προβλεπομένων ορίων συναλλαγών – προμηθειών σε συγκεκριμένο έργο προμήθειας.

Γεγονός, που συνιστά μεν είδηση, πλην όμως δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ο πρώην δήμαρχος Παιονίας δεν είναι ο πρώτος εν ενεργεία αιρετός της τοπικής διοίκησης του νομού Κιλκίς, στον οποίο επιβάλλεται διοικητική ποινή.

Είχε προηγηθεί …ο «μέντοράς» του πρώην νομάρχης και πρώην δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας, γιά παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση με τα «45άρια», κατέχοντας έκτοτε την σχετική «πρωτιά».

Και φαίνεται, ότι, ως «καλός δάσκαλος» είχε και «καλούς μαθητές», δημιουργώντας την …«σχολή Μπαλάσκα», από την οποία και «απεφοίτησε» ο Γκουντενούδης!

Περισσότερα

Ακούει κανείς

Από τον συντοπίτη μας συνταξιούχο καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας γιά όσα συμβαίνουν στο Κιλκίς και σας […]

Δείτε ακόμα

Μέλος ή φίλος;

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες την κοπιώδη προσπάθεια όλων των κομμάτων να αυξήσουν τα μέλη τους. Στόχος, η αντιστοίχιση της εκλογικής […]