Χ.Ανδρεανίδης: Ο περιβαλλοντικός σύλλογος δεν υποβαθμίζεται, με ευτελείς συμπεριφορές από το δήμο Κιλκίς

Γενικά /

Επίθεση κατά της διοίκησης του δήμου Κιλκίς για την απαράδεκτη συμπεριφορά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς Χρήστος Ανδρεανίδης.

Ειδικότερα, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ως πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς μετά το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, που περιείχε τον απολογισμό της κορυφαίας μας δράσης, του περιπάτου πόλης την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο που πραγματοποιήσαμε για ένατη χρονιά από ίδρυσης 2014 στις 22 Σεπτεμβρίου και σε απάντηση συμπεριφορών ή δελτίων τύπου του δήμου Κιλκίς πριν και μετά καθώς και την εξόφθαλμη προσπάθεια υποβάθμισης ή διαστρέβλωσης των μηνυμάτων της κορυφαίας μας δράσης:

Επαναλαμβάνω τη διαχρονική μας άποψη πως ο περίπατος των 4,4 χλμ γίνεται στο ευρύτερο εμπορικό τρίγωνο του Κιλκίς που προτείνουμε να πεζοδρομηθεί ολόκληρο και να περιβάλλεται από ποδηλατόδρομο περνώντας από τα εμβληματικά σημεία για λόγους προβολής και τουριστικούς, Κρήνη Σαλάτς, Αυστροελληνική, Παλιά Νομαρχία, Πολυάνειο Ωδείο και Δίδυμες Καπναποθήκες.
Αναφέρω ότι και στην πλατεία δεν βλέπω σχεδιασμό ή προσανατολισμό για την άρση του εμποδίου για την αλλαγή του χαρακτηρισμού της 21ης Ιουνίου ως δημοτικού δρόμου δια της πραγματοποίησης μελέτης και κατασκευής ανατολικής περιφερειακής οδού.
Ο περιβαλλοντικός σύλλογος έχει άποψη και δράση για όλα τα θέματα και δεν υποβαθμίζεται με χαμηλότατου επιπέδου ή ευτελείς συμπεριφορές».
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πού βρίσκεται… η αλήθεια;

Ο δήμος Κιλκίς επιδεικνύει μέριμνα γιά το θέμα των αδέσποτων ζώων και συνεργάζεται με τους φιλοζωικούς φορείς, διαβεβαίωσε ο αρμόδιος […]