Αυτά τα… «ωραία»!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Υπάρχει ένα παλιό νταμάρι βορειοδυτικά του Χέρσου που με την ανοχή του πρώην δήμου Χέρσου και κατόπιν του δήμου Κιλκίς έχει μετατραπεί σε παράνομη χωματερή!

Αντί για αποκατάσταση του χώρου, όπως προέβλεπε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η περιοχή κατάντησε εστία ρύπανσης δίπλα σε ένα ρέμα!

Ως να μην έφτανε αυτό, φορτηγά του δήμου άδειασαν τις τελευταίες ημέρες του 2021 στον εν λόγω χώρο, μαζί με δεκάδες άλλων φορτηγών, πάσης φύσεως σκουπίδια, πλαστικά μπάζα, ογκώδη κ.α.!

Το απόγευμα της Τρίτης 4.1.22 ο χώρος με αυτά τα σκουπίδια «πήρε» φωτιά, και ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, που σύντομα την έθεσε υπό έλεγχο.

Η μυρωδιά καμμένου πλαστικού στο Χέρσο ήταν αισθητή!

Αυτά τα «ωραία» συμβαίνουν εις βάρος της υγείας μας και του περιβάλλοντος εν έτει 2022 στον ταλαίπωρο τόπο μας, με πρωταίτιο την δημοτική αρχή !

Οι φωτογραφίες είναι από την Παρασκευή 31.12.21 και την Τρίτη 4.1.22.

Περισσότερα

Λογαριασμοί …»ηλεκτροσόκ»

Το τελευταίο διάστημα με τις μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος ,έχουν έλθει σε αρκετούς συμπολίτες μας λογαριασμοί της ΔΕΗ […]

Αλλιώς στην Παιονία

Μπορεί πραγματικά ο «πάγκος» των αιρετών στελεχών στην παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο του Κιλκίς να είναι πολύ περιορισμένος, αν […]

Δείτε ακόμα

Ε.Αγαθοπούλου: «Οι ελλείψεις στην αγορά φαρμάκου δημιουργούνται από τις κερδοσκοπικές τάσεις και την απουσία της πολιτικής βούλησης»

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν 53 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς και φαρμακοποιός, […]