Το προσεχές Σάββατο ξεκινούν οι τελικοί Φαίακος-ΓΑΣΚ

Αθλητισμός /

Ξεκινούν το Σάββατο 13.4.19 η σειρά των αγώνων Φαίακος Κερκύρας-ΓΑΣ Κιλκίς για την κατάκτηση του τίτλου του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος βορείου α2 εθνικής κατηγορίας, που συνεπάγεται άνοδο στην α1 (για την ομάδα του Κιλκίς είναι… επάνοδος).

Ο πρώτος από τους απαιτουμένους νικηφόρους αγώνες θα διεξαχθεί την ανωτέρω ημερομηνία, στο κλειστό γυμναστήριο Κερκύρας, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα, ενώ ο επαναληπτικός την Κυριακή των Βαΐων 21.4.19, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με ώρα έναρξης επίσης 6 το απόγευμα.

Εφ΄όσον χρειασθεί και τρίτος και τελευταίος αγώνας, αυτός προγραμματίσθηκε για το Σάββατο 3.5.19, στο κλειστό γυμναστήριο Κερκύρας, και πάλι με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα, καθώς ο Φαίαξ έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προμήνυμα… «μεγάλου σεισμού»;

Κάτι… «περίεργοι παλμοί» εμφανίσθηκαν στον «σεισμογράφο», τον τοποθετημένο στο «έδαφος»… του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη. […]

Τοπική Κακοδιοίκηση

Γράφει ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης* Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οπότε κυριάρχησε ο λαϊκισμός, που συνεπάγεται την διχόνοια, το Έθνος βγήκε πολλαπλά […]