Με τον χειρούργο Ω.Ρ.Λ. ολοκληρώθηκε η λίστα των επικουρικών ιατρών στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας

Γενικά /

Την πλήρωση δέκα επικουρικών ιατρών στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας ανακοίνωσε το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού & γραμματείας.

Στο σχετικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Συμπληρώθηκε το καρέ των επικουρικών ιατρών στο γενικό νοσοκομείο – κέντρο υγείας Γουμένισσας.

Μετά από την πρόσληψη με επικουρία 36 μηνών του χειρούργου ορθοπεδικού, της γυναικολόγου και του παιδιάτρου, πλέον και χειρούργος Ω.Ρ.Λ. θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του δήμου Παιονίας και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κιλκίς.

Οι συντονισμένες ενέργειες αλλά και η επιμονή του διοικητή Ιωάννη Ανδρίτσου και του αναπληρωτή διοικητή
Ηλία Ζάχαρη σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια του υπουργού και βουλευτή του νομού, Γεώργιου Γεωργαντά τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, ενίσχυσαν το νομό με δέκα επικουρικούς ιατρούς, εν μέσω COVID-19.

Η εξασφάλιση των πόρων αλλά και η συμμετοχή των συγκεκριμένων ιατρών, μας κατατάσσει εάν όχι στην πρώτη, σίγουρα στις πρώτες θέσεις πανελληνίως σε απορροφητικότητα τέτοιων κονδυλίων, για ιατρικό προσωπικό στελέχωσης περιφερειακών νοσοκομείων.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας καθώς επίσης η άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, λαμβάνοντας υπόψη και τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και κοινή προσπάθεια καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την αναβάθμιση των δύο μεγάλων υγειονομικών μονάδων του νομού μας εξασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργίας τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ρωτήστε τον… προφυλακτήρα!

Ειδικό τετρακίνητο όχημα, με την συνδρομή ιδιώτη, «επιστράτευσε» η δημοτική αρχή Παιονίας, για να μεταφέρει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους στην περιοχή, […]

Αναγκαίοι οι ΤΟΕΒ

Το πόσο αναγκαία είναι η ύπαρξη τομέα εγγείων βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) σε περιοχές με εγγειοβελτιωτική υποδομή, αναδείχθηκε, γιά πολλοστή φορά, και […]