Χ.Καστανίδης: «Θέλουμε να κάνουμε και πάλι μεγάλη την δημοκρατική παράταξη»

Ειδήσεις Video /

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε την Κυριακή 19.9.21 ο βουλευτής και υποψήφιος γιά την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Χάρης Καστανίδης, πρώην υπουργός.

Ο κ. Καστανίδης είχε συναντήσεις με στελέχη, υποστηρικτές και φίλους το απόγευμα της Κυριακής στο καφέ «Yard by friends» (γωνία Θεσσαλονίκης – Κ.Γαβριηλίδη), και συζήτησε μαζί τους εν όψει των επικειμένων εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Απευθυνόμενος προς εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης, ο κ. Καστανίδης δήλωσε τα εξής:

«Ήλθα στο Κιλκίς, για να συναντήσω φίλες και φίλους εν όψει εκλογής ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Θέλουμε να κάνουμε ξανά μεγάλη την δημοκρατική παράταξη. Θέλουμε, η δημοκρατική παράταξη (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ) να βρει και πάλι την ψυχή της, την ταυτότητά της και τον «βηματισμό» της. Διότι, όταν ξαναβρεί τον «βηματισμό» της η δημοκρατική παράταξη, θα ξαναβρεί τον «βηματισμό» της και η Ελλάδα, και μαζί της οι Έλληνες.

Δεν αρκούμαστε στο να είμαστε μικρό κόμμα στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Η χώρα χρειάζεται ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, και η «μάχη», που θα δώσουμε, θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Περισσότερα

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: «Εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Η επιστροφή του εργασιακού μεσαίωνα»

Συνέντευξη τύπου της βουλεύτριας και τομεάρχισσας Εργασίας της ΚΟ του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα […]

Δείτε ακόμα