Χ.Καστανίδης: «Θέλουμε να κάνουμε και πάλι μεγάλη την δημοκρατική παράταξη»

Ειδήσεις Video /

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε την Κυριακή 19.9.21 ο βουλευτής και υποψήφιος γιά την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Χάρης Καστανίδης, πρώην υπουργός.

Ο κ. Καστανίδης είχε συναντήσεις με στελέχη, υποστηρικτές και φίλους το απόγευμα της Κυριακής στο καφέ «Yard by friends» (γωνία Θεσσαλονίκης – Κ.Γαβριηλίδη), και συζήτησε μαζί τους εν όψει των επικειμένων εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Απευθυνόμενος προς εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης, ο κ. Καστανίδης δήλωσε τα εξής:

«Ήλθα στο Κιλκίς, για να συναντήσω φίλες και φίλους εν όψει εκλογής ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Θέλουμε να κάνουμε ξανά μεγάλη την δημοκρατική παράταξη. Θέλουμε, η δημοκρατική παράταξη (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ) να βρει και πάλι την ψυχή της, την ταυτότητά της και τον «βηματισμό» της. Διότι, όταν ξαναβρεί τον «βηματισμό» της η δημοκρατική παράταξη, θα ξαναβρεί τον «βηματισμό» της και η Ελλάδα, και μαζί της οι Έλληνες.

Δεν αρκούμαστε στο να είμαστε μικρό κόμμα στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Η χώρα χρειάζεται ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, και η «μάχη», που θα δώσουμε, θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]

Φωτοσχόλιο

Γεωργαντάς, Αμυράς και Κυριακίδης στο μουσείο Δοϊράνης