«Χάλκινος» βαλκανιονίκης παίδων στην δισκοβολία ο Δ. Παυλίδης

Αθλητισμός /

Το ταλέντο του έχει επισημανθεί προ πολλού, κατατάσσοντάς τον στους πλέον φερέλπιδες ρίπτες του κιλκισιώτικου και ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Το πιό σημαντικό και ενθαρρυντικό όμως γιά τον 15χρονο αθλητή του Αίαντος Κιλκίς Δημήτρη Παυλίδη είναι ότι σιγά-σιγά εξελίσσεται σε «αθλητή αγώνων».

Ετσι, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην δισκοβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού παίδων, ο νεαρός ρίπτης σημείωσε την πρώτη σημαντική διεθνή διάκρισή του, κατακτώντας και το χάλκινο μετάλλιο της δισκοβολίας των βαλκανικών αγώνων της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.

Μένοντας σταθερός στις συνήθεις αξιοσημείωτες γιά αυτήν την κατηγορία επιδόσεις, ο Παυλίδης σημείωσε καλύτερη βολή στα 53,23μ (δίσκος 1,5 κιλού) και πλέον αντιμετωπίζει με «άλλον αέρα» τα δεδομένα στο αγώνισμα, καθώς θα ανήκει και του χρόνου στην κατηγορία παίδων.

Στον αγώνα συμμετείχαν εννέα αθλητές και αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής από τους συμμετέχοντες.

Οι βαλκανικοί αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 14.7.19 στην Κωνσταντινούπολη.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αίαντα Κιλκίς συγχαίρει τον νεαρό αθλητή και τον προπονητή και τους εύχεται υγεία και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και εις ανωτερα στον Δημήτρη και σε όλη την οικογένεια που στηρίζει τις προσπάθειες του

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με… τέτοιες «εικόνες»;

Ακούγονται πολλά από πολλούς περί «σωτηρίας, αναπτύξεως και προβολής» της περιοχής της λίμνης Δοϊράνης. Με… τέτοιες «εικόνες», που παραπέμπουν στο… […]