Βράβευση του Ι.Λαζαρίδη και της ομάδας beach handball του ΓΑΣΚ από την ΟΧΕ

Aλλη μια σπουδαία διάκριση για την ομάδα του ΓΑΣΚ στο beach handball αποτέλεσε η βράβευση της απο την ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα πλαίσια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών 2017-18.

Η ομάδα που έκανε για ακόμη μια φορά περήφανο την ελληνική χειροσφαίριση κατέκτησε στην Gaetta της Ιταλίας την 3η θέση στην τελική φάση του πανευρωπαικού πρωταθλήματος συλλόγων. Την βράβευση στην ομάδα έκανε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο κ. Συνοδινός εξήγγειλε την πριμοδότηση του αθλήματος της χειροσφαίρισης στην άμμο στις μεγάλες επιτυχίες.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Γιάννης Λαζαρίδης για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου παίκτη MVP του πανευρωπαικού πρωταθλήματος και την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Γκαντής.
ΓΑΣΚ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΧΕ
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της επιτροπής beach handball της ομοσπονδίας Κώστας Βιολιτζής, ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Παναγιώτης Λαπατίνας και οι αθλητές Στέλιος Δημάκης, Φάνης Δεληγιάννης και Βασίλης Χαραλαμπάκης.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Λαζαρίδης αναφέρθηκε στην μεγάλη παράδοση που εχει δημιουργήσει η ομάδα του ΓΑΣΚ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη με την κατάκτηση τριών μεταλλίων, του χάλκινου το 2014 του χρυσού το 2016 και της φετεινής τρίτης θέσης, ενώ στάθηκε στην ανάγκη δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας αντάξιας του παρελθόντος και ευχαρίστησε τον χορηγό της ομάδας SONOCO HELLAS που δραστηριοποιείτε στο Σταυροχώρι Κιλκίς.