Πανελλήνιο βραβείο στην μεσίτρια Ι. Δελιτζάκη από την Γουμένισσα

Οικονομία /

Την Γουμενισσιώτισα μεσίτρια ακινήτων Βάνα Δελιτζάκη βράβευσε την Κυριακή 9.6.19 η Πανελλήνια ‘Ενωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων με την ευκαιρία της λειτουργίας της πρώτους διεθνούς έκθεσης «Athens Real Estate Expo 2019», η οποία λειτούργησε από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής.

Αναγνώρισε με αυτό τον τρόπο την συμβολή του εδρεύοντος στην Γουμένισσα γραφείου της στην πολυσήμαντη για την τοπική οικονομία και κοινωνία προσφορά της στο ζήτημα της περιφερειακής ανάπτυξης.

Είναι γνωστό, ότι ο ακριτικός νομός μας έχει πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς τα τελευταία χρόνια παρά πολλές εταιρίες είτε έκλεισαν είτε μετεγκαταστάθηκαν σε γειτονικές χώρες οδηγώντας στην αύξηση της ανεργίας στον νομό μας και την μείωση της επαγγελματικής δραστηριότητας σε αυτόν.

Παράλληλα, όμως, ο νομός μας είναι εκ των κομβικών σημείων της χώρας, καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη οδική πύλη εισόδου της από τα Βαλκάνια και από την οποία διέρχονται ετησίως πάνω από δέκα εκατομμύρια πολίτες χωρών της Βαλκανικής και της λοιπής Ευρώπης.

Γεγονός, το οποίο αξιοποιήθηκε κατάλληλα από πλευράς της κ. Δελιτζάκης στο να διαπραγματευθεί ελκυστικά και προσιτά ακίνητα ιδιωτών, αλλά και εταιρικά όπως της «Άλφα Αστικά Ακίνητα» του νομού Κιλκίς, με αποκλειστικότητα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις αξιοποίησής τους και συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη με την προσέλκυση ξένων επενδυτών, και την ξαναδημιουργία ευκαιριών επιχειρηματικής δραστηριότητας και θέσεων εργασίας, που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή.

Ένα πλαίσιο, που παράγει αισιοδοξία και το οποίο άπαντες ευελπιστούν να συνεχισθεί και στο μέλλον για την βραβευθείσα και, κατά συνέπειαν, και για τον τόπο μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το Κιλκίς στο απυρόβλητο;

Παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη μητρόπολη του Κιλκίς 5 Αυγούστου 2020. Σχεδόν όλες οι Αρχές του τόπου παρατεταγμένοι ο […]