Πρόγραμμα «Βάουτσερ» γιά ανέργους 30-49 ετών: Δημοσιοποιήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Οικονομία /

Από την «Επιμορφωτική Κιλκίς» ΜΕΠΕ  ανακοινώθηκε, ότι δημοσιοποιήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Βάουτσερ» («Voucher») γιά ανέργους ηλικιώνς 30-49 ετών, με τίτλο «Συμβουλευτική υποστήριξη, κατάρτιση, πιστοποίηση και προώθηση στην απασχόληση σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων “αιχμής”».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

« … Οι άνεργοι, που έχουν επιτύχει στο πρόγραμμα, καλούνται στο αμέσως επόμενο στάδιο να επιλέξουν εγκεκριμένο πάροχο κατάρτισης. Γιά τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων εκπαίδευσης συστήνεται η άμεση επικοινωνία του ανέργου με τον πάροχο κατάρτισης.

Η «Επιμορφωτική», στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους ανέργους ως πάροχος κατάρτισης από το 1995, παρέχει πείρα, τεχνογνωσία, υπευθυνότητα,  αξιοπιστία, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και ορθή τήρηση κανόνων για την προστασία της υγείας από τον νέο κορωνοϊό και ευρυχωρία χώρων εντός κτιριακής δομής και στο προαύλιο.

Οι άνεργοι, που επιθυμούν να λάβουν περισσότερη πληροφόρηση γιά το πρόγραμμα αλλά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της «Επιμορφωτικής»:

Τηλεφωνικώς, 23410.28705 και 29690 (Κιλκίς) και 23430.97340 (Πολύκαστρο)»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Χρήζει δημόσιας απάντησης

«Η ποιότητα ζωής» σε ένα δήμο καταδεικνύεται και από τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα αδέσποτα ζώα. Το τελευταίο […]

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟ ΚΥΔΩΝΙΑ

Μνήμες που ενώνουν

Να τιμά την επέτειο του ολοκαυτώματος των τριών Κρουσοχωρίων (Μουσγαλή, Μουρσαλή, Κοτσολάρ-Αμπελόφυτο, Κυδωνιές, Κλειστό), στις 25 Οκτωβρίου 1941, ως «ημέρα […]