Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του Δ.Δελαρούδη με τίτλο «Ο ιός της Βαβέλ»

Πολιτισμός /

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δημήτρη Δελαρούδη, με τίτλο «Ο Ιός της Βαβέλ» διοργανώνει το τμήμα πολιτισμού του δήμου Κιλκίς.

Ηεκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18.11.17, στο συνεδριακό κέντρο, στις 7.30 το βράδυ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Φώτης Μισόπουλος, αρχιτέκτων-εικαστικός, Δημήτρης Σπυρίδωνος, συγγραφέας-εκδότης περιοδικού “ΕΦ-ΖΙΝ” και ο συγγραφέας.

Την παρουσίαση, συντονισμό και ανάγνωση κειμένων θα κάνει η Σοφία Κεσίδου, η προϊσταμένη του τμήματος πολιτισμού του δήμου Κιλκίς.

Ο συγγραφέας
Ο Δημήτρης Δελαρούδης γεννήθηκε το 1972 στη Γερμανία. Είναι έγγαμος, ζη στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται στο τμήμα πληροφορικής του δήμου Κιλκίς.

Διακρίθηκε σε πολλούς διαγωνισμούς διηγήματος, έχει συνεργασθεί με τις εκδόσεις Αρχέτυπο και το βιβλίο “Ο Ιός της Βαβέλ” είναι η πρώτη προσωπική συλλογή διηγημάτων που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ανθρώπινες στιγμές

Εύσημα στον σπηλαιοφύλακα Κιλκίς Βασίλη Μακρίδη για την αναγόρευσή του σε δημότη Γρεβενών, σε αναγνώριση της συμβολής του στο εκεί […]

Με… «βαθειές ρίζες»

Πέρασαν δύο εβδομάδες, αλλά η συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον «Μαχητή», εξακολουθεί να συζητείται και να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Αν […]