Σε βιογραφική τηλεταινία για τον Τζ. Μάικλ ο Κώστας Καβακιώτης

Κοινωνία /

Σε βιογραφική τηλεταινία για τον μουσικό θρύλο Τζώρτζ Μάικλ συμμετέχει στο Λονδίνο ο Κιλκισιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Καβακιώτης.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση είναι, ότι την συγκεκριμένη καλλιτεχνική δημιουργία υποστηρίζει η ΙΤV, ένας από τους μεγαλύτερους βρετανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο συμπατριώτης μας καλλιτέχνης θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Λιβανέζου Φαντί Φαουάζ, που βρήκε νεκρό τον Μάικλς στην οικία του ανήμερα Χριστούγεννα.

Η σκηνή σηματοδοτεί τον επίλογο της τηλεταινίας, και έχει ήδη γυρισθεί.

Μιλώντας στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή», ο κ. Καβακιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων και τα εξής: «Είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα καθώς συμμετέχω στο πρώτο παγκοσμίως τηλεοπτικό αφιέρωμα για τον Αγγλοκύπριο τεράστιο μουσικό θρύλο Τζώρτζ Μάικλ.

Ο Τζώρτζ Μάικλ ενέπνευσε γενιές με την μουσική του και ιδίως την δική μου, είναι μεγάλη τιμή να είμαι και εγώ μέρος αυτής της μεγάλης παραγωγής με εξαίρετους συναδέλφους. Το γεγονός, ότι θα παιχτεί στην Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]