Ο Β.Ιωσηφίδης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ποντιακού Α.Χαραλάμπους

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

Ποντιακός Α.Χαραλάμπους και Βίκτωρ Ιωσηφίδης …«πάνε μαζί».

Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει η ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας γιά τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο.
Ετσι, ο παλαίμαχος άσσος του κιλκισιώτικου και ελληνικού ποδοσφαίρου και καταξιωμένος προπονητής εκπονεί από τώρα το σχέδιο αγωνιστικής δράσης της νέας περιόδου, με «άξονα» την σταδιακή ανανέωση και περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του να συνεχίσει στον Ποντιακό, ο 54χρονος τεχνικός δήλωσε στο «Μαχητή», τα εξής:
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ
«Ασφαλώς και μέτρησε γιά την απόφασή μου κατά πρώτο λόγο το εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις διοικησης-παικτών και η απεριόριστη εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών στο πρόσωπό μου, κάτι που έχει σφυρηλατήσει ισχυρούς δεσμούς σε μιάν άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Υστερα είναι το πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας στα αγωνιστικά θέματα αλλά και οι συνθήκες εργασίας, που μου έχει εξασφαλίσει μία διοίκηση συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της έναντι όλων.

Επί πλέον, πιστεύω στο εγχείρημα της ανασυγκροτησης της ομάδας κατά τρόπο, που και να διατηρεί το αξιομαχο, το οποίο εξασφαλίζουν έμπειροι παίκτες, αξιοποιώντας συγχρόνως το έμψυχο δυναμικό της ευρύτερης περιοχής.

Από εκεί και πέρα επιδιώκουμε την διατήρηση αυτού του τρόπου λειτουργίας και αυτής της «εικόνας» της ομάδας, ώστε ο Ποντιακός να συνεχίσει να ακολουθεί καλή πορεία και τα επόμενα χρόνια».