Οι προτάσεις του Δασαρχείου Κιλκίς για την αξιοποίηση των Χιλίων Δένδρων και του Μπέλλες

Ειδήσεις Βίντεο /

Ημερίδα με τις προτάσεις για την αξιοποίηση των Χιλίων Δένδρων, το υπέροχο Μνημείο της Φύσης των Μουριών και του ορεινού όγκου του Μπέλλες, παρουσίασε το Δασαρχείο Κιλκίς, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στο πολιτιστικό κέντρο του Σ.Σ. Μουριών, στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση από τον δασάρχη Κιλκίς Γεώργιο Βούρτσα M.Sc. Δασολόγο Προϊστάμενο του Δασαρχείου Κιλκίς, και ακολούθησαν οι εισηγήσεις από την Αγγελική Ουρούζη Δρ. Δασολογίας προϊσταμένη τμήματος διαχείρισης δασών Δασαρχείου Κιλκίς:

«Μνημείο της φύσης «Χίλια δένδρα»: Με τις αναμνήσεις από το παρελθόν- Αξιολογούμε το Παρόν-Χαράζουμε τον δρόμο για Προστασία-Ανάπτυξη και Αξιοποίηση, προς όφελος του περιβάλλοντος και της Τοπικής Κοινωνίας» και του Γεώργιου Καγιάννη δασολόγου προϊσταμένου τμήματος εκτέλεσης δασοτεχνικών έργων Δασαρχείου Κιλκίς: «Ο σημερινός σχεδιασμός του Δασαρχείου Κιλκίς για το μνημείο της φύσης «Χίλια δένδρα». Προτεινόμενα έργα και δραστηριότητες».

Περισσότερα

Λένα Αναστασιάδου: Ερωτήματα και προβληματισμοί γιά το «Ανοικτό κέντρο εμπορίου» Κιλκίς (Βίντεο)

Ερωτηματικά και ανησυχίες εκφράζει η δημοτική σύμβουλος και πολιτικός μηχανικός Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου, επιρρίπτοντας ευθύνες στην δημοτική αρχή Κιλκίς, καθώς […]

Δείτε ακόμα