«Συνήγοροι» της …ποδοσφαιρικής ποιότητας «Βετεράνοι» Γουμένισσας-Δικηγόροι Πέλλας

Αθλητισμός /

Αγώνα με την ομάδα των δικηγόρων νομού Πέλλας έδωσε η ποδοσφαιρική ομάδα «Βετεράνοι» Γουμένισσας.

Η συνάντηση διεξήχθη την Δευτέρα 1.7.19 στο γήπεδο Μεσιανού Πέλλας, με τα στελέχη των δύο συγκροτημάτων να αναδεικνύονται …«συνήγοροι» της ποδοσφαιρικής ποιότητας, προσφέροντας «πλούσιο» θέαμα και πολλές ευχάριστες στιγμές.

Συγχρόνως επιβεβαίωσαν την ιδιότητα του φορέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και του αληθινού νοήματος του αθλητισμού, κάτι που φέρνει σε δεύτερο «πλάνο» το τελικό αποτέλεσμα που ήταν 5-3 υπέρ των «Βετεράνων».

Με τους τελευταίους αγωνίσθηκαν και ο Νίκος Κυζερίδης, Δημήτριος Δογιάμας και Παναγιώτης Καπουτζής, στους οποίους ο σύλλογος απένειμε τιμητικά έπαθλα γιά την προσφορά τους στο άθλημα.

Εξ άλλου, οι «Βετεράνοι» Γουμένισσας κρατώντας σταθερώς παραδόσεις και …καλές συνήθειες, προσέφεραν στους δικηγόρους Πέλλας φιάλες φημισμένους γουμενισσιώτικου κρασιού και το λογότυπο του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν πήγε καλά;

Ακούστηκε από μερικούς, ακόμη και του δικού της πολιτικού χώρου, ότι η Νατάσσα Ανανιάδου «δεν πήγε καλά» στις εκλογές. «Δεν […]

Ματαίωση με ερωτηματικά

Περάσαμε το μισό 2019 με τον Ιούλιο να «τρέχει» και στον δήμο Κιλκίς …ακόμη «ψάχνουν» …τι γίνεται με τα αδέσποτα! […]

Κύριος «πυλώνας»

Μπορεί κάποιοι να απόρησαν με τα υφυπουργικά καθήκοντα του Γεωργαντά και γενικότερα με το μέγεθος και την στελέχωση του υπουργείου […]