Η «Βάτσος Ράλλυ Τημ» στο 54ο ράλλυ Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης με δύο πληρώματα

Αθλητισμός /

Διεξάγεται το σαββατοκύριακο 9 και 10.10.21 το ιστορικό ράλλυ Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στην 54η διοργάνωσή του, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει ιδιαίτερο κιλκισιώτικο ενδιαφέρον, καθώς σ’ αυτόν συμμετέχει η “Βάτσος Ράλλυ Τημ”, με τρία πληρώματα.

Ειδικότερα, συμμετέχουν στην κατηγορία C3 (αυτοκίνητα 1901 -2000 κ.ε.) ο Νίκος Βάτσος, με συνοδηγό την Μαρία Κυρλαγκίτση, με Ρενώ Κλιό (2000 κ.ε.) και ο Κωνσταντίνος Καρλιώτης με συνοδηγό τον Βασίλη Ανάγνο, με Σιτροέν Σαξό (1901 κ.ε.) στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, και ο Κωνσταντίνος Καρλιώτης, με συνοδηγό τον Βασίλη Ανάγνου, με Πεζώ 205 (1901 κ.ε.) και ο Νίκος Βάτσος, με συνοδηγό την Μαρία Κυρλαγκίτση με Πεζώ 205 (1901 κ.ε.) στις χωμάτινες.

Στην τεχνική υποστήριξη είναι ο Σωτήρης Βάτσος.

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον χώρο μπροστά από το κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου γιά τις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές και στις 10 το πρωί της Κυριακής γιά τις χωμάτινες. Οι ασφάλτινες είναι του Μελισσοχωρίου και του Λαχανά, ενώ οι χωμάτινες του Ωραιοκάστρου και του Μεσαίου.

Συμμετέχουν 44 πληρώματα στις ασφάλτινες και 21 στις χωμάτινες, κάτι το οποίο, ειδικότερα σε σχέση με τα δεδομένα της παρούσης συγκυρίας, καταδεικνύει την καταξίωση της “Βάτσος Ράλλυ Τημ” σε πανελλήνιο επίπεδο, ως φορέα του αγωνιστικού αυτοκινήτου απο εκείνους που “κράτησαν όρθιο” τον τομέα τον καιρό της κορύφωσης της κρίσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα