Ε.Αλεξανδρής και Σ.Δήμας τιμήθηκαν από την ΚΟΥΠΑ

Αθλητισμός /

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ

Παρουσία αθλητών, προπονητών, παραγόντων, φιλάθλων, γονέων αθλητών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28-1-18, στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πιπερόπουλος» του 2ου γυμνασίου και λυκείου Κιλκίς η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του καλαθοσφαιρικού συλλόγου Κιλκίς ΚΟΥΠΑ.

Παρέστησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Βαγγέλης Αλεξανδρής (Αναγεννήσεως, Άρεως, ΠΑΟΚ και Ηρακλέους Θεσσαλονίκης) και προπονητής πλήθους ομάδων α1 και α2 εθνικών κατηγοριών (κορυφαίες στιγμές του η κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων ή Σαπόρτα του 2001 με το Μαρούσι και του 2003 με τον Άρη Θεσσαλονίκης) και ο επί μακρόν προπονητής των καλαθοσφαιρικών «ακαδημιών» του Κιλκίς, είτε με τον ΓΑΣ είτε με τον Αετό, Σωκράτης Δήμας, δευτεραθλητής Ελλάδος παίδων την περίοδο 1995-96 με τον ΓΑΣ Κιλκίς.

ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΟΥΠΑΚαι οι δύΔΕΔΑΣ ΔΗΜΑΣ ΚΟΥΠΑο τους τιμήθηκαν από τον σύλλογο ΚΟΥΠΑ για την πολλαπλή προσφορά τους στο άθλημα.

Τον κ. Αλεξανδρή βράβευσε ο υπεύθυνος της «ακαδημίας» ΚΟΥΠΑ Χρήστος Κουτρής, ενώ τον κ.Δήμα, ο παλιός παίκτης του στην ομάδα παίδων του ΓΑΣΚ, μετέπειτα άσσος του ΠΑΟΚ και σήμερα μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας των Τρικάλων, που αγωνίζεται στην ανωτέρω κατηγορία Γιώργος Δέδας.