Συνεχής πρόοδος για τον Κιλκισιώτη καλαθοσφαιριστή Β.Θεογιάννη του συλλόγου «Δέκα» Ευόσμου

Αθλητισμός /

Τον «δρόμο» συνεχούς προόδου και καταξίωσης ακολουθεί ο Κιλκισιώτης καλαθοσφαιριστής Βασίλης Θεογιάννης στέλεχος της ομάδας της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας «Δέκα» του Ευόσμου Θεσσαλονίκης την οποία ίδρυσε και διευθύνει ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής με κιλκισιώτικες «ρίζες» Δημήτρης Χατζηβρέττας.

Ο 16χρονος επιτελικός και περιφερειακός («πλαίυ μαίκερ», «σούτιν γκαρντ») γιος του παλαίμαχου παίκτη του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκου Θεογιάννη ήταν ένα από τα στελέχη που απετέλεσαν την ραχοκοκκαλιά» της «Δέκα» η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθη πρωταθλήτρια ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) υπερισχύοντας παραδοσιακών «δυνάμεων» του αθλήματος.

Ειδικότερα στον ημιτελικό νίκησε και απέκλεισε τον Άρη ενώ στην «τελική τετράδα» («φάιναλ φορ») επιβλήθηκε διαδοχικώς των ΧΑΝΘ, Ναυάρχου Βότση και ΜΑΣ «Ε.Μαντουλίδης».

Και στους τέσσερις αυτούς αγώνες ο αναστήματος 1,91μ. Βασίλης Θεογιάννης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Επόμενη δοκιμασία η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων με τον Βασίλη να συνοδεύουν οι ευχές των φίλων του καλαθοσφαίρου στον νομό για νέες επιτυχίες αλλά και συνεχή πρόοδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τετάρτη αντί Κυριακής

Δεν ήταν μόνον η Καλλισθένη Πάκα από τον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», που ορκίσθηκε την Τετάρτη 28 αντί της Κυριακής […]