Ο Β.Σπυρογιάνης στην τεχνική ηγεσία του Αλέξανδρου Κιλκίς

Αθλητισμός /

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης διπλωματούχος προπονητής, στενός συνεργάτης της ΠΑΕ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και γνωστός στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου απο την θητεία του σε Πάικο Γουμένισσας (δύο περιόδους) Ατρόμητο Π. Αγιονερίου (δύο περιόδους) και Εθνικό Σ.Σ. Μουριών (μια περίοδο) είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου παρατίθεται και το αξιοσημείωτο βιογραφικό σημείωμα του κ. Σπυρογιάννη που έχει ως εξής:

« Ο κ. Σπυρογιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κάτοχος μεταπτυχιακού στην διοίκηση οργανισμών και φορέων της εκπαίδευσης και στη δημόσια δοίκηση, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου.

– 1989-90 Προπονητής της Β΄ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των ερασιτεχνικών ομάδων των Π.Α.Ε.

-1994-95 Προπονητής της Β’ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.

-2008-09 Προπονητής της ομάδας, Κ18, της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.

Προπονητική Προϋπηρεσία (Κάτοχος UEFA Β)
• 1989-2013(αδιάκοπα) Προπονητής ποδοσφαίρου στην Α’ ομάδα, βοηθός προπονητής της Επαγγελματικής ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και προπονητής των Κ20 και Κ17, και συνεχόμενα στα τμήματα υποδομής (εφηβικό-παιδικό) με επιτυχή ανάδειξη δεκαδών επαιδευόμενων ποδοσφαιριστών με θητεία σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Παίδων,Νέων,Ελπίδων,Ανδρών).

• 2004-2012 Υπεύθυνος Προγραμμάτων Ανάπτυξης και Σχεδιασμού οργανωτικών και εκπαιδευτικών κατευθύνσεων (Φάκελος Αδειοδότησης- Τεχνογνωσία-Στρατηγική–Συνεργασίες-Καθοδήγηση & Εκπαίδευση των Προπονητών της Υποδομής-Σκάουτιγκ-Προγράμματα Εκπαίδευσης) , της ΠΑΕ Ηρακλής.

• 2014-2017 Συνεργάτης τμημάτων σκάουτιγκ Ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Ευρώπης.

• 2015-2016 & 2017-2018 , Προπονητής της ομάδας, ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α1 Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, το έτος 2016

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]