«Βαρύ» πένθος για την απώλεια της Κικής Παπαδοπούλου Πάγκου

Κοινωνία /

Σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας 16.4.18 η διακεκριμένη παθολόγος ιατρός Κυριακή (Κική) Παπαδοπούλου Πάγκου.

Το θλιβερό «άγγελμα» του θανάτου της που οφειλόταν σε παθολογικά αίτια, «βύθισε» σε βαρύ πένθος την κοινωνία του Κιλκίς καθώς η εκλιπούσα πλην του ότι υπήρξε πιστή λειτουργός του Ιπποκράτους με λαμπρή επιστημονική κατάρτιση αλλά και αγάπη για τον συνάθρωπο και για τον τόπο της, είχε να επιδείξει μία τεράστια προσφορά στα κοινωνικά και πολιτιστικά πράγματα του Κιλκίς.

Διετέλεσε πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου του Κιλκίς, ενώ συνέδεσε το όνομά της με την λαμπρή τροχιά της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Τέχνη» Κιλκίς στο πολιτιστικό «στερέωμα» του τόπου καθώς θήτευσε αδιαλείπτως στην προεδρεία της από το 1991 εώς το 2017.

Για αυτήν την ανεκτίμητη προσφορά της η «Τέχνη» Κιλκίς την τίμησε με ειδική εκδήλωση, μόλις πριν λίγες ημέρες, την Τετάρτη 11.4.18, στο συνεδριακό Κέντρο.

Η εκφορά της θα γίνει στις 11 το πρωί της Τρίτης 17.4.18 από τον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]