Υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών η απόφαση αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου

Πολιτική /

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας υπέγραψε, την Τρίτη 6.4.21, την ένταξη της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η ένταξη του έργου ηλεκτροφωτισμού του σταδίου και της αντικατάστασης του παλιού ταρτάν με νέο, σύγχρονων προδιαγραφών.

Έπειτα από θετική αξιολόγηση του σχετικού φακέλου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον Μάιο του 2020, ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας, συνεπής στη δέσμευσή του κατά την τελευταία του συνάντηση με τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη, προχώρησε άμεσα στην έγκριση χρηματοδότησης των έργων, ύψους 600.000€

Ο Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την εξής δήλωση:

«Το δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου, ήταν το μοναδικό στάδιο τέτοιας σημασίας για την αθλητική δραστηριότητα του Νομού μας, με τόσες ελλείψεις στο επίπεδο των υποδομών. Οι εγκαταστάσεις του Σταδίου σήμερα εκσυγχρονίζονται.

Το Πολύκαστρο, ως έδρα δήμου, αποκτά τις αθλητικές υποδομές που χρειάζεται προκειμένου να αναβαθμιστεί συνολικά η άθληση στην πόλη και να βελτιστοποιηθούν οι επιδόσεις των αθλητών της».

Ηλεκτροφωτισμός και ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου

Για την υπογραφή της απόφασης εκδόθηκε και από τον δήμο Παιονίας το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Ευοδώθηκε η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου που ξεκίνησε το 2020 με την θετική αξιολόγηση της υποβληθείσας από τον δήμο Παιονίας πρότασης, από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη (Μάιος του 2020) και την υπογραφή της έγκρισης χρηματοδότησης του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» ύψους 600.000€ (7 Απριλίου 2021) από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Είχε προηγηθεί η προφορική δέσμευση του υπουργού προς τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη και τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, που από την αρχή στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια, σε συνάντηση στο γραφείο του στην Αθήνα στις 9 Μαρτίου 2021.

Με το έργο αυτό, αναβαθμίζονται σημαντικά οι υποδομές στο στάδιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του νομού Κιλκίς προς όφελος των αθλούμενων κατοίκων και η διοίκηση του δήμου με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες για την υλοποίηση του».

Περισσότερα

Ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση για την οικονομία, ιδιωτικό, δημόσιο χρέος και την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π Σ

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς διοργανώνει την Δευτέρα 19 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ., ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση για την Οικονομία, ιδιωτικό, […]

Δείτε ακόμα