«Υπογραφή» ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον «επίλογο» του α’ γύρου

Αθλητισμός /

Έμεινε μόνος στην κορυφή της α1 κατηγορίας μετά την εντός έδρας ήττα του Ευρώπου από τον Κιλκισιακό, ο οποίος τον έφτασε σε απόσταση «αναπνοής». Απομονώθηκε ακόμη περισσότερο η τελευταία τετράδα, μετά την νίκη του Γερακαριού επί του Επταλόφου

 

Κανονικώς διεξήχθησαν οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας, με την ΕΠΣ Κιλκίς να συγκαταλέγεται στις τρεις ….όλης της Β. Ελλάδας, τα πρωταθλήματα των οποίων δεν ανεβλήθησαν εξ αιτίας της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, στην ένωση του Κιλκίς, επί συνόλου δώδεκα ομάδων της α1 κατηγορίας, ανιχνεύθηκαν μόλις έξι μολύνσεις, ενώ δεν υπήρξε καμμία ανάμεσα στους διαιτητές. Ετσι, σε συνδυασμό και με την συμφωνία με το πρόγραμμα μη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος α’ κατηγορίας, τα πάντα στην ανώτερη κατηγορία κύλησαν ομαλώς.

Σε ό,τι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, στον «επίλογο» του πρώτου γύρου «έπεσε» η «υπογραφή» του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, αφού από τον συνδυασμό της «επτάρας» του στο Π.Αγιονέρι με την εντός έδρας ήττα του Ευρώπου από τον Κιλκισιακό προέκυψε «μοναξιά» του στην κορυφή.

Με την προαναφερθείσα νίκη ο Κιλκισιακός πλησίασε τον Εύρωπο σε απόσταση «αναπνοής» ενώ πιο πίσω συνέχισαν με νίκη η ΑΕ Πολυκάστρου, το Πάικο Γουμένισσας και η Μ. Βρύση παραμένοντας σε απόσταση ενός βαθμού η μία από την άλλη.

Όσο για την νίκη του Γερακαριού επί του Επταλόφου με τον οποίο ισοβάθμησε, αυτή είχε ως επακόλουθο την ακόμη μεγαλύτερη απομόνωση της τελευταίας τετράδας των Ποντιακού Ν. Σάντας, Π. Αγιονερίου, Βάθης και Αργυρούπολης, με την ουραγό τελευταία να παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς «τρίποντο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα