Υπεύθυνος κοινοβουλευτιού τομέα Υγείας στο ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Φραγγίδης

Πολιτική /

Σε μερική ανακατανομή αρμοδιοτήτων στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής προχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς είχαν προκύψει κενά με την ανάθεση καθηκόντων επικεφαλής στον Μιχάλη Κατρίνη και την τοποθέτηση της Ευαγγελίας Λιακούλη ως γραμματέα της Κ.Ο.

Δήλωση του Γιώργου Φραγγίδη

Μετά από τη σημερινή ανακοίνωση των υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων από τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, η κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται σε θέση επανεκκίνησης, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και της αποτελεσματικότητας.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει με την πρότασή του να αναλάβω τον κοινοβουλευτικό Τομέα Υγείας του Κινήματος.

Η κοινωνία μας διανύει εδώ και δύο χρόνια μια δύσκολη περίοδο εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Είναι χρέος όλων μας να εμπιστευθούμε την επιστήμη, τους ειδικούς και τις προτάσεις τους.

Η δε Πολιτεία οφείλει να στηρίξει ενεργά τους ηρωικά μαχόμενους εργαζόμενους στον τομέα υγείας και να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας που επωμίζεται το τεράστιο βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας.
Από την θέση αυτή, θα επιστρατεύσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών στον Τομέα Υγείας, υπεύθυνα, εποικοδομητικά με προτάσεις και μακριά από λαϊκισμούς, για το καλό της ελληνικής κοινωνίας, του Ε.Σ.Υ. και των εργαζομένων του.

Περισσότερα

Ε.Αγαθοπούλου: «Οι ελλείψεις στην αγορά φαρμάκου δημιουργούνται από τις κερδοσκοπικές τάσεις και την απουσία της πολιτικής βούλησης»

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν 53 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς και φαρμακοποιός, […]

Δείτε ακόμα