Ι.Τσογγίδης: «Κύριε δήμαρχε, ανοίξτε και κανένα …λεξικό!»

Πολιτική /

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης, αυτήν την φορά με αφορμή διατύπωση του πρώτου γιά την αμοιβή αιρετών.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Τσογγίδης αναφέρει τα εξής:

«Ξαναδιάβασα την πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Κιλκίς Σισμανίδη!

Ερμηνεύει την συνεργασία των αιρετών συνεργατών του και πρώην συνεργατών του σαν εμάς που ανεξαρτητοποιηθήκαμε, με τα δικά του κριτήρια που είναι μόνο τα χρήματα, που είναι και το μόνιμο θέμα του.

Δηλαδή εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Επί πλέον, δεν είναι στοιχειωδώς ικανός να δει τις πολιτικές συμπεριφορές με πολιτικά κριτήρια τουλάχιστον και έτσι διολισθαίνει σε υβριστικές, συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις για τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν στο συγκεκριμένο αξίωμα, προσβάλλοντάς τους βάναυσα! Ανοίγει το στόμα και δεν ξέρει τι λέει!

Προφανώς με τον εαυτό του και την προσωπική συμπεριφορά του που είναι έτοιμος να βάλει αυτογκόλ ανά πάσαν στιγμήν τα βρίσκει όλα τέλεια! Άλλωστε κάποιος που πιστεύει ότι είναι Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΗΓΕΤΗΣ» δεν είναι δυνατόν να κάνει λάθη!

Ο δε νεολογισμός του περί «κοινωνικού μισθώματος» για όσους, αιρετούς και μη, λαμβάνουν στοιχειώδεις αμοιβές για την άσκηση των καθηκόντων τους σύμφωνα με τον νόμο, γελάνε και οι πέτρες! Δεν ανέτρεξε τουλάχιστον σε ένα λεξικό για να διασταυρώσει και τεκμηριώσει τη «βαθειά του σκέψη», πριν την εκστομίσει!

Μίσθωμα είναι το ενοίκιο ελληνιστί!

Δηλαδή θέλει να πει ο ποιητής ότι ενοικίασε τους συνεργάτες του για να τον υπηρετούν και όποτε θέλει μπορεί να τους φέρεται με τον απαράδεκτο τρόπο που το κάνει; Και ο επιθετικός προσδιορισμός «κοινωνικός» που κολλάει;

Εννοεί ότι τους βοηθεί να επιβιώσουν κάτι σαν τον κοινωνικό επίδομα.

Τι να πει κανείς!

Αυτόν τον άνθρωπο κάποιοι ακόμη τον ανέχονται και μερικοί ακόμη τον «τρέμουν»!.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]