Τρίτος κατετάγη στο πρωτάθλημα ανδρών ο Άτλας Κιλκίς

Αθλητισμός /

Με ήττα στην Εδεσσα από τον τοπικό Ικαρο με 3-0 σετ, ολοκλήρωσε τις υποχρέωσεις του στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ομίλου ΚΔ Μακεδονίας της β’ εθνικής κατηγορίας ο Ατλας Κιλκίς.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είχε καμμία βαθμολογική επίπτωση για την ομάδα του Κιλκίς, που κατέλαβε την Τρίτη θέση της κατάταξης, την υψηλότερη στην ιστορία του, συμβάλοντας και αυτή στο να ξαναμπεί το κιλκισιώτικο πετόσφαιρο στον χώρο των εθνικών κατηγοριών.

Σημειώνεται, ότι οι γηπεδούχος είχε ήδη εξασφαλίσει την δεύτερη θέση, ενώ πρωταθλήτρια αναδείχθηκε πανηγυρικώς η αντίστοιχη του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Στον αγώνα της Εδεσσας ο Ατλας έπαιξε «στα ίσα» «πλήρωσε, όμως, τα λάθη πρόσκαιρης χαλαρότητας στα δύο πρώτα σετ, ενώ στο τρίτο έδειξε, ότι δικαιούται να έχει αξιώσεις και κατά την νέα περίοδο.
Τα σετ: 25-18, 25-19, 25-23.

Η σύνθεση:
Πολιτίδης, Τσιγγελίδης, Χειρούλης, Φιλιππίδης, Πελτιάν, Τσάρας (α-ε), Αυγητίδου (ελεύθερος), Τρόπιος (ελεύθερος), Κουρομπίλιας, Καπούλας, Ουστάς, Ιακωβίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική)
1.Αριστοτέλης Σκύδρας 35
2.Ικαρος Εδέσσης 30
3.ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 21
4.Εθνικός Κοζάνης 17
6.Ζαφειράκης Ναούσης 14
6.Αίολος Κατερίνης 6
7.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3

«Συνεχίζουμε»
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος η διοίκηση του Ατλαντος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…Ο φετινός στόχος της διοίκησης, που ήταν να προσελκύσει αγόρια μικρών ηλικιών τα οποία αγαπούν το βόλλεϋ ώστε να δημιουργηθεί ένας «κορμός» αθλητών που μελλοντικώς θα πλαισιώνουν τα αγωνιστικά τμήματα, έγινε κατ’ αρχήν με τις μετεγγραφές που πραγματοποίησε στην αρχή της περιόδου και κατά δεύτερον (που συνεχίζεται για τρίτη χρονιά σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και το υπουργείο παιδείας) θα γίνει από τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Χειρούλη με διαλέξεις στα σχολεία, για την διάδοση του αθλήματος του βόλλεϋ.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί δημοσίως όλους τους αθλητές του ανδρικού τμήματος, που ενσωματώθηκαν στην ομάδα με μετεγγραφές και την βοήθησαν αγωνιστικώς με την διάθεσή τους, την πείρα τους και το ήθος τους, και που με την συμμετοχή τους βοήθησαν επίσης στην αναβάθμιση του φετινού πρωταθλήματος, στο να διεξαχθούν καλά και δυνατά παιχνίδια σε ιστορικές έδρες…».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δείχνει να «το έχει»

Βεβαίως, είναι πολύ νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε εκτίμηση ή σχηματισμό «εικόνας». Πάντως, μέχρι στιγμής, ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης, ο Θέμις του […]

Απαράδεκτη «σύγχυση»

Υφίσταται μία σεβαστή απόσταση μεταξύ των εννοιών «χοτ σποτ» και κέντρου φιλοξενίας. Το πρώτο σημαίνει χώρο παραμονής έως την εξακρίβωση […]

Το πραγματικό ξεπούλημα

Ένας από τους βασικούς λόγους, που στις τελευταίες εκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Β. Ελλάδα ήταν πεσμένα, ήταν η […]