Πράξη ζωής από την Elvial προς τον ΕΕΣ Κιλκίς

Κοινωνία /

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία του Περιφεριακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με τη Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου ΕΛΒΙΑΛ Α. Ε. που για τρίτη φορά στηρίζει έμπρακτα τη προσπάθειά μας.

Η διεύθυνση και οι συνεργάτες της Βιομηχανίας Elvial ανταποκρινόμενοι άμεσα στην έκκληση που απηύθυνε το τοπικό μας τμήμα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οργάνωσαν και έφεραν σε πέρας την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με τη χαρά της προσφοράς απο τα διοικητικά στελέχη και τους εργαζόμενους.

Με αυτήν τη σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, η τράπεζα αίματος που διατηρεί ο ΕΕΣ Κιλκίς καταφέρνει για ακόμη μια φορά να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε, χαρίζοντας «Ζωή» σε δεκάδες συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

Το Περιφεριακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της βιομηχανίας ΕΛΒΙΑΛ με την ελπίδα ότι η κίνηση αυτή θα βρεί και άλλους μιμητές.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα