Τρία μετάλλια κατέκτησε ο Καραγιάννης Ευρώπου

Αθλητισμός /

Τρία μετάλλια και τέσσερες τιμητικές θέσεις υπήρξε ο αξιοσημείωτος απολογισμός του Καραγιάννη Ευρώπου στα πανελλήνια πρωταθλήματα πάλης εφήβων και νεανίδων, τα οποία διεξήχθησαν με εξαιρετική διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το σαββατοκύριακο 7 και 8.3.20 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.

Ετσι η Ροδοθέα Παπαδοπούλου ανεδειχθη δευτεραθλήτρια Ελλάδας στα 76 κιλά, ενώ ο Βασίλης Τοπούζης δευτεραθλητής Ελλάδος στα 92 κιλά.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Τουλκεριδης στα 125 κιλά.

Όσον αφορά στις τιμητικές θέσεις στην πέμπτη κατετάγησαν ο Παύλος Τουλκερίδης στα 86 κιλά και Δημοσθένης Τσαλκιτζής στα 125 κιλά ενώ στην έβδομη οι Παναγιώτης Δημητριάδης στα 65 κιλά και Ιορδάνης Μπεαζίδης στα 74 κιλά.

Την ομάδα του Ευρώπου καθοδήγησε ο προπονητής Θεοδόσης Παυλίδης, που δημιουργεί μία νέα «φουρνιά» παλαιστών ικανών να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και διακρίσεις της δικής του.

Οι προαναφερθείσες προσλαμβάνουν πρόσθετη αξία αν αναλογισθεί κανείς, ότι τα στελέχη του Καραγιάννη είναι είτε μαθητές τρίτης λυκείου είτε φοιτητές, μία συγκυρία που δεν τους επιτρέπει λόγω υποχρεώσεων να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική ετοιμότητα.
Οι Παπαδοπούλου, Τοπούζης και Τουλκερίδης εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα γιά τους μεσογειακούς αγώνες, που έχουν προγραμματισθεί γιά το σαββατοκύριακο 4 και 5.4.20 στο Λουτράκι Κορινθίας, εφ’ όσον δεν αναβληθούν λόγω κορωνοϊού.

Πριν την έναρξη των τελικών τιμήθηκε ο αθλητής του Καραγιάννη Παύλος Κυριακίδης γιά την προσφορά του στην κιλκισιώτικη πάλη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

2021, 1921, 1821

Διάγουμε το 2021 συνοδευόμενο με ό,τι του κληροδότησε το προηγούμενο, το 2020. Την πανδημία και όλα τα συνακόλουθά της. Οι […]