Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση στα γραφεία των οπαδών του Άρη στο Πολύκαστρο

Γενικά /

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το περιβάλλον της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα της ομάδας ασφαλείας του Α.Τ.Πολυκάστρου που έχει αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης ήδη έχουν γίνει δύο συλλήψεις υπόπτων που προέχρονται απο τον σύλλογο φίλων του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα έχουν ομολογήσει την συμμετοχή τους στην επίθεση κατά των τριών μελών του συνδέσμου φίλων του Άρη στο Πολύκαστρο αλλά και ενός ακόμη επαγγελματία στον χώρο της εστίασης σε γειτονικό κατάστημα όπου εκδηλώθηκε η επίθεση και οδήγησε στον τραυματισμό τεσσάρων πολιτών και τούτη την ώρα οδηγούνται στην εισαγγελέα του Κιλκίς για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις «πηγές» μας είναι θέμα χρόνου η σύλληψη και των υπολοίπων 6-7 ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση που προέχρονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απο αντίστοιχο σύνδεσμο φίλων της Θεσσαλονίκης.

Όπως εκτιμούν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας οι στελεχόντες στην επίθεση είχαν ενημέρωση απο τοπικό επίπεδο των εγκαινίων και στην συνέχεια οργάνωσαν την αιματηρή τους όπως αποδείχθηκε επίθεση αναμένοντας να αποχωρήσει το πλήθος και να επιτεθούν στα τρία θύματα τους του συνδέσμου φίλων Άρη και του τοπικού επαγγελματία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]