Τρείς πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, συμμετέχουν πλέον τρεις έμπειροι και πετυχημένοι αυτοδιοικητικοί και πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς οι Γιάννης Τσογγίδης, Πρόδρομος Πεντζερετζής και Δημήτρης Ιωακειμίδης.

Το γεγονός επίσης ότι η Λένα Παπαδοπούλου, πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, η Καλλισθένη Πάκα, ο Αντώνης Μανουσαρίδης, ο Άκης Πιπερίδης, ο Θωμάς Μαρκόπουλος και πολλά ακόμα κομματικά στελέχη είναι ήδη στο ψηφοδέλτιο, δίνουν έμπρακτα ακόμα και την ουσιαστική κομματική στήριξη στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Δημήτρη Τσαντάκη.

Στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς αυτό που μετράει στην υποψηφιότητα για το δήμο είναι η προσωπικότητα του ανθρώπου, η δυνατότητα και πάνω απ’ όλα η όρεξη να προσφέρει στην πόλη και στα χωριά.

Τυχαίο;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

“Κάνουν …πλάκα”;

Το …“διέπραξε” δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας, σε μιά διακοπή της χθεσινής δική τους συνεδρίασης, που βρίσκεται καθημερινά στο Κιλκίς: […]

Δείτε ακόμα

Καρκίνος: Δώρο Θεού

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, γεια σας Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν ολοκληρώσετε την ανάγνωση του κειμένου. Δεν τα έχω […]