Τρείς πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, συμμετέχουν πλέον τρεις έμπειροι και πετυχημένοι αυτοδιοικητικοί και πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς οι Γιάννης Τσογγίδης, Πρόδρομος Πεντζερετζής και Δημήτρης Ιωακειμίδης.

Το γεγονός επίσης ότι η Λένα Παπαδοπούλου, πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, η Καλλισθένη Πάκα, ο Αντώνης Μανουσαρίδης, ο Άκης Πιπερίδης, ο Θωμάς Μαρκόπουλος και πολλά ακόμα κομματικά στελέχη είναι ήδη στο ψηφοδέλτιο, δίνουν έμπρακτα ακόμα και την ουσιαστική κομματική στήριξη στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Δημήτρη Τσαντάκη.

Στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς αυτό που μετράει στην υποψηφιότητα για το δήμο είναι η προσωπικότητα του ανθρώπου, η δυνατότητα και πάνω απ’ όλα η όρεξη να προσφέρει στην πόλη και στα χωριά.

Τυχαίο;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Υπηρεσία μόνο… για πρόστιμα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε εκτυπωτική μονάδα της ΒΙΠΕ Κιλκίς στο Σταυροχώρι. Σύμφωνα με καταγγελίες, αυτό θα μπορούσε […]

Το θέμα είναι…. το μετά

Δείτε τι κάνουν οι ευρωεκλογές και οι εγχώριες περιφερειακές εκλογές. Μέχρι και.. την επέτειο της γενοκτονίας εις βάρος του ποντιακού […]

Παράδοξο, αν…δεν ήταν

Όπου εκδήλωση της ΝΔ και ο Τιρεκίδης. Ε, και λοιπόν; Πού το παράδοξο; Η «είδησή» θα ήταν το…να μην βρίσκεται […]

Δείτε ακόμα