Τρείς ελπιδοφόρες παίκτριες στην γυναικεία του Κιλκισιακού

Αθλητισμός /

ΜΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣΤο τμήμα γυναικών του Κιλκισιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της 16χρονης μεσοεπιθετικού Ελένης Μίγκου. Η νεαρή παίκτρια έρχεται να προστεθεί στην…παροικία της Παιονίας, δείγμα του ότι ο Κιλκισιακός έχει φέρει στις τάξεις του την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου του νομού.

Διακρίνεται για τη δύναμή της στο παιχνίδι και την άψογη τεχνική της κατάρτιση.

ΤΣΙΟΝΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣΕξ άλλου ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία της ενέταξε στο δυναμικό του το τμήμα γυναικών του Κιλκισιακού.

Προκειται γιά την Χριστίνα Τσιόνκη.

Η 13χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά, από πολύ μικρή εντάχθηκε στις «ακαδημίες» του Εθνικού Αξιούπολης και υπό τις οδηγίες και την σωστή δουλειά του Πασχάλη Μπαξεβάνη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων γιά να την αποκτήσει εν τέλει ο Κιλκισιακός.

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣΤην τρίτη μετεγγραφική κίνηση πραγματοποίησε η ομάδα γυναικών του Κιλκισιακού, εντάσσοντας στο δυναμικό της την Ολγα Νικολαΐδου.

Η 17χρονη παίκτρια με καταγωγή από τις Καστανιές, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία και είναι ιδιαιτέρως καλή στο ψηλό παιχνίδι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Άρχισε προπονήσεις η ομάδα γυναικών του Κιλκισιακού

Η ομάδα γυναικών του Κιλκισιακού πραγματοποίησε την Τρίτη 5.9.17 στο γήπεδο Αργυρούπολης την πρώτη προπόνησή της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Γιά πρώτη φορά ο νέος προπονητής Λάζαρος Δελήπαλτας συναντήθηκε στο γήπεδο με τις παίκτριές του, και ευχήθηκε «καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς».

Από την πλευρά της διοίκησης τις καλωσόρισε ο Σπύρος Μιχαηλίδης ενώ ακολούθησε η προπόνηση σε έντονους ρυθμούς.