Του κύκλου τα γυρίσματα

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Όσοι Θεσσαλονικείς αισθάνονταν «καταπιεσμένοι» στην… διασκέδαση λόγω περιορισμών για την αντιμετώπιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού έβρισκαν «διέξοδο» τα παρασκεύσαββατοκύριακα στα κέντρα διασκέδασης στην επέκταση του Κιλκίς.

Που ήταν για αυτούς κοντινή «όαση» της θερινής νυκτός» και… χαράς με την μουσική να παίζει… στην διαπασών από αργά το βράδυ της μιας ημέρας έως αργά… το πρωί της επομένης, «παίζοντας» συγχρόνως και με… τα νεύρα των περιοίκων σε μια μακρά απόσταση της ευρύτερης περιμέτρου της πόλης.

Έλα όμως που τα «σκάγια» του νέου κορωνοϊού «έπιασαν» και το Κιλκίς προκαλώντας σειρά αντιδράσεων εναντίον του μεταξύ των οποίων και υγειονομικού ελέγχου η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Προς ανείπωτη μελαγχολία των Θεσσαλονικιών διασκεδαστών που «έχασαν την χαρά τους» προς ανείπωτη…
χαρά των περιοίκων που τόσο καιρό τους είχε «πιάσει»… μελαγχολία από την αϋπνία!

Τόσο που έσπευσαν να… «διαδηλώσουν»… υπέρ των μέτρων για τον νέο κορωνοϊό!

(Ό,τι δηλαδή συμβαίνει διαχρονικώς σε τέτοιες ειδικές καταστάσεις: Άλλοι γελούν και άλλοι κλαίνε με τους μεν να διαδέχονται τους δε σε συνεχή γυρίσματα του κύκλου).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Δύο χιλιάδες …παρά 13 έτη μετά!

Η πορεία του Αποστόλου Παύλου, γιά την διάδοση του Χριστιανισμού, περιελάμβανε και την διαδρομή Καβάλας-Κατερίνης (Νεαπόλεως-Κίτρους, επί …το αρχαιότερον). Πού […]

Πότε ολοκληρώνεται

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε την Πέμπτη 3.6.21 o περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και ερωτηθείς […]

Δείτε ακόμα