Το λόφο του Αγίου Γεωργίου καθάρισαν εργαζόμενοι της Φάρμας Κουκάκη (Βίντεο-Φώτο)

Κοινωνία /

Την πρώτη της πανελλαδική περιβαλλοντική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης διοργάνωσε η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ«, στην οποία συμμετέσχε το πρωί της Κυριακής 19.9.21 η «Φάρμα Κουκάκη», καθαρίζοντας τον λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς και συμβάλοντας με την πρωτοβουλία της στην φροντίδα γιά το περιβάλλον και στην κάλυψη αναγκών της τοπικής κοινωνίας, για τις οποίες έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες.

Ταυτοχρόνως, την ίδια ώρα είκοσι επτά εταιρείες – μέλη της πρωτοβουλίας, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα, κοντά στην έδρα τους, γιά να καθαρίσουν βουνό, παραλία, θάλασσα, ποτάμια, με σκόπο να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πάνω από τριάντα άτομα εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους και η διεύθυνση της εταιρείας, με την στήριξη του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών Κιλκίς, μέλη του οποίου συμμετέσχον στην προσπάθεια, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Χρήστο Ανδρεανίδη, συγκέντρωσαν περισσότερες από τριάντα σακκούλες σκουπιδιών.

Τα σημεία του δάσους, που καθαρίστηκαν, ήταν το δυτικό τμήμα του λόφου κάτω από το αναψυκτήριο, η περιοχή μεταξύ του γηπέδου αντισφαίρου (τέννις) κοντά στο σπήλαιο, όπου και συγκεντρώθηκαν όλα τα απορρίμματα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προχωρεί εκπόνηση μελέτης σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου γιά τον ποταμό Γαλλικό στα όρια των ΠΕ Κιλκίς και Θεσσαλονίκης

Από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: «Έργα που δημιουργούν ασφάλεια μέσω της προλήψεως, προστατεύοντας ταυτοχρόνως και […]