Το δέκα το καλό για το LEADER/CLLD της ΑΝΚΙ

Οικονομία /

Τελευταία παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων.

Είναι γνωστό ότι το δέκα το καλό, εκτός από ύψιστος βαθμός επιβράβευσης, εκφράζει καλή τύχη, μια καλή ευκαιρία που μας έτυχε και είναι στο χέρι μας να την αξιοποιήσουμε… Έτσι κι εμείς στην ΑΝΚΙ, επιλέξαμε όχι ένα αλλά δύο 10ρια ως τελευταία ευκαιρία για να καταθέσετε την πρότασή σας στο πρόγραμμα CLLD/LEADER.

Η Πέμπτη 10.10.19, λοιπόν, είναι η νέα αλλά τελική ημερομηνία κλειδί για να ανοίξετε κι εσείς την πόρτα της χρηματοδότησης της ιδέας σας, στο πλαίσιο της γ΄ τροποποίησης – παράταση της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα του υπομέτρου 19.2 του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Κιλκίς. Όλα τα τροποποιημένα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΙ.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με πολιτικό μηχανικό και οικονομολόγο για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος LEADER.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305.

ΑΝΚΙ@Welightupideas!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το Κιλκίς στο απυρόβλητο;

Παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη μητρόπολη του Κιλκίς 5 Αυγούστου 2020. Σχεδόν όλες οι Αρχές του τόπου παρατεταγμένοι ο […]

Με ψυχραιμία και σύνεση

Αν αναλογισθεί κανείς τις από υπερβολικές μέχρι ακόμη και υστερικές αντιδράσεις μερίδας της κοινής γνώμης του Κιλκίς απέναντι στους συνανθρώπους […]