Τα τμήματα συνοριακής φύλαξης Παιονίας και FRONTEX επισκέφθηκε Γερμανός αξιωματούχος

Γενικά /

Tην περιοχή ευθύνης του τμήματος συνοριακής φύλαξης Παιονίας επισκέπτεται από σήμερα στις 9 το πρωί περίπου ο υπουργός Εσωτερικών του Γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χέρμπερτ Ρεούλ συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων (είκοσι πέντε περίπου) και ένα τηλεοπτικό συνεργείο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματούχος είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς γύρω από τα καθήκοντα και την αποστολή του τοπικού τμήματος συνοριακής φύλαξης, το οποίο μαζί με το αντίστοιχο της Δοϊράνης και των δυνάμεων της FRONTEX με τις οποίες επιχειρούν από κοινού, είναι αυτά που είναι επιφορτισμένα με την φύλαξη της 81 χιλιομέτρων συνοριογραμμής με την γειτονική χώρα και τα οποία όπως τόνισε στην ενημέρωση της η διοικητής του τμήματος Φωτεινή Γκαγκαρίδου και ο ομόλογος της, της FRONTEX εξακολουθούν να παραμένουν ως η κύρια επιλογή των μεταναστών που επιχειρούν μέσω της χώρας μας να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αμέσως μετα την διπλή ενημέρωση σε χώρο του τμήματος ελέγχου διαβατηρίων του τελωνείου των Ευζώνων ,το κλιμάκιο του Γερμανού αξιωματούχου και των δημοσιογράφων που τον συνόδευαν επισκέφθηκε πολλά σημεία της μεθοριακής γραμμής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Υπηρεσία μόνο… για πρόστιμα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε εκτυπωτική μονάδα της ΒΙΠΕ Κιλκίς στο Σταυροχώρι. Σύμφωνα με καταγγελίες, αυτό θα μπορούσε […]

Το θέμα είναι…. το μετά

Δείτε τι κάνουν οι ευρωεκλογές και οι εγχώριες περιφερειακές εκλογές. Μέχρι και.. την επέτειο της γενοκτονίας εις βάρος του ποντιακού […]