Την επικείμενη έναρξη λειτουργίας σχολείων ειδικής αγωγής στην Γουμένισσα χαιρετίζει ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Παιονίας

Εκπαίδευση /

Την επικείμενη έναρξη λειτουργίας δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου ειδικής αγωγής στην Γουμένισσα χαιρετίζει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας χαιρετίζει την επικείμενη λειτουργία του δημοτικού σχολείου ειδικής αγωγής και του νηπιαγωγείου ειδικής αγωγής στην Γουμένισσα. Ένα πάγιο αίτημα του ΣΕΠΕ αλλά και του κόσμου της Παιονίας ικανοποιείται. Οι μαθητές μας δεν θα χρειάζεται πλέον να ταλαιπωρούνται μετακινούμενοι.

Κάθε επένδυση στο εκπαιδευτικό μέλλον της Παιονίας θα έχει την στήριξη των εκπαιδευτικών της περιοχής. Θα παρακολουθούμε τη λειτουργία των σχολείων και θα συμβάλλουμε με προτάσεις στην ομαλή λειτουργία τους.

Ζητούμε, οι νέες αυτές σχολικές μονάδες να έχουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Καλούμε κάθε αρμόδιο να συμβάλλει στην δημιουργία παιδαγωγικών δομών γιά τα παιδιά της περιοχής μας. Οι οικογένειες των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα έχουν, επί τέλους, ένα κέντρο εκπαίδευσης στην Παιονία.

Θα σταθούμε πλάι τους!
Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά για όλες και όλους»

Περισσότερα

Όμιλοι αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας συγκροτούνται στο 2ο πειραματικό γυμνάσιο Κιλκίς

Το 2ο πειραματικό γυμνάσιο Κιλκίς, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία, προχωρεί στην συγκρότηση […]

Δείτε ακόμα

«Δοκιμασμένη συνταγή»

Γιά την στήλη αποτελεί πάντα αιτία αρνητικής κριτικής σε φορέα λεγομένου ερασιτεχνικού αθλητισμού, όταν η ομάδα του, οποιουδήποτε ομαδικού αθλήματος, […]