Τι απαντά η Έλλη Φρεγγίδου στον Γιώργο Αναστασιάδη

Πολιτική /

Με λύπη και απορία διάβασα δημοσίευμα του κ. Αναστασιάδη σε απάντηση μιας δικής μου δημόσιας τοποθέτησης επί των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Θα ήθελα, ωστόσο, να επισημάνω ότι ουδέποτε αναφέρθηκα στον ίδιο προσωπικά, του οποίου, μάλιστα, την πολιτική στάση σέβομαι απεριόριστα, με βάση κυρίως την πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία.

Σαφώς και η τοποθέτησή μου δεν έγινε με πρόθεση να έρθω σε κανενός είδους αντιπαράθεση αλλά με στόχο να καταθέσω τη δική μου βιωματική εμπειρία από τη διαδικασία των εκλογών.

Άλλωστε, οι όποιες δημόσιες δηλώσεις θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να αποτελούν μια βάση έναρξης διαλόγου και όχι προσωπικών επιθέσεων, όπως επιχειρήθηκε εμφανώς από πλευράς του κ. Αναστασιάδη.

Πάρα ταύτα, έχω την πεποίθηση πως δύο άνθρωποι με βαθιά εμπιστοσύνη στις αρχές του διαλόγου και της δημοκρατίας, δεν μπορεί παρά να βρουν τον τρόπο να εργαστούν μαζί για την πρόοδο και τη διεύρυνση της παράταξής μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]