Θετικά εξελίσσεται η ίδρυση υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κ.Μακεδονίας στο Πολύκαστρο

Οικονομία /

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Θετικά εξελίσσεται η προσπάθεια για την ίδρυση υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο.

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που έγινε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου και της αμοιβαίας ανταλλαγής επιστολών και εγγράφων που μεσολάβησαν στο μεσοδιάστημα, την Τρίτη 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στο δημαρχείο του Πολυκάστρου μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη του αντιδημάρχου οικονομικών υπηρεσιών Αθανάσιου Τζούρτζου, και του γενικού διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη, παρόντος και του προέδρου του επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της τράπεζας και δρομολογήθηκαν οι άμεσες ενέργειες που θα ακολουθήσουν προκειμένου να τελεσφορήσει θετικά η όλη προσπάθεια.

Για τον λόγο αυτό ο δήμος Παιονίας τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για τις εξελίξεις γύρω από το εγχείρημα».

Περισσότερα

«Γόνιμη» συνάντηση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Γουμένισσας Α.Τραχανίδη στο επιμελητήριο Φλώρινας

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας Αθανάσιος Τραχανίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή 2.4.21 το επιμελητήριο Φλώρινας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο […]

Δείτε ακόμα

Όλα καλά, μόνο λίγη προσοχή

Όντως αξιέπαινη η πρωτοβουλία του περιβαλλοντικού φορέα «Προστάτευε την Γειτονιά σου» (“Save your Hood”) να διοργανώνει περιπάτους γιά τον καθαρισμό […]