Θετικά αξιολογεί ο Αίας τον απολογισμό του στίβου

Αθλητισμός /

Θετικό πρόσημο τοποθετεί ο Αίας Κιλκίς στον απολογισμό αγωνιστικής περιόδου 2017-18 του τμήματός του του κλασικού αθλητισμού.

Επισημαίνοντας ωρισμένες χαρακτηριστικές επιτυχίες του, η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου υπογραμμίζει την σημαντική βελτίωση του στην ετήσια κατάταξη αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, καθώς φέτος αναμένεται να καταλάβει θέση κάτω από την εκατοστή και να είνα ο δεύτερος σύλλογος του νομού, πίσω από τον κορυφαίο τα τελευταία χρόνια ΓΣ Μανδρών.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρονται α εξής:

«Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές του Αίαντος Κιλκίς.

Με αγωνιστικές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι δύο αθλητές του συλλόγου από την διεθνή συνάντηση Κύπρου – Ελλάδος παίδων – κορασίδων που διεξήχθησαν στις 24-25 Ιουλίου στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα η Μαρία Τοπούζη αγωνίστηκε στην σφυροβολία και κατέλαβε την πρώτη θέση με 59,00μ. και ο 15χρονος παμπαίδας Δημήτριος Παυλίδης κετετάγη δεύτερος στην δισκοβολία με 47,04μ.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους Χαράλαμπος Μηναρετζής και Αλέξανδρος Παυλίδης. Και οι δύο αθλητές πέτυχαν τους αγωνιστικούς τους στόχους για την φετινή περίοδο και άφησαν υποσχέσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου διεξήχθησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων κάτω των 2ο-22 ετών στην Λάρισα.

Για τον Αίαντα αγωνίστηκε στην δισκοβολία νεανίδων η πανελληνιονίκης του 2016 Ζωή Παπανιοκολάου και παρ’ όλο που εδώ και δύο χρόνια απέχει από τις προπονήσεις λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων κατάφερε να αγωνισθεί στον τελικό του αγωνίσματος και να καταλάβει την ένατη θέση με 36,64μ., δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στον σύλλογο.

Ο αγωνιστικός απολογισμός για το τμήμα στίβου του Αίαντα ολοκληρώθηκε και σημείωσε άνοδο πενήντα θέσεων στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ. Έτσι ανάμεσα στα 328 αξιολογημένα σωματεία της Ελλάδος το 2017 φέτος θα είναι κάτω από την εκατοστή θέση σε πανελλήνια αξιολόγηση και ο δεύτερος σύλλογος στον νομό μας πίσω από τον ΓΣ Μανδρών.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος την φετινή αγωνιστική χρονιά και τους εύχεται υγεία πάνω από όλα, καλές διακοπές και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια των μικρών αθλητών μας καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το σύλλογό μας.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα