Στο Ρύσιο έγινε το γαμήλιο γλέντι με τα κρούσματα κορονοϊού – Θετική και η νύφη

Ελλάδα /

Ανησυχία υπάρχει τα τελευταία 24ωρα για το γαμήλιο γλέντι που εξελίχθηκε σε υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις πληροφορίες για τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα που προέκυψαν από την δεξίωση του Σαββάτου 25 Ιουλίου, οι υγειονομικές αρχές είναι σε συναγερμό για τον εντοπισμό των επαφών των 300 καλεσμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, το γαμήλιο γλέντι δεν διεξήχθη στους Αμπελόκηπους αλλά σε γνωστό κτήμα δεξιώσεων στο Νέο Ρύσιο. Στους Αμπελόκηπους πραγματοποιήθηκε μόνο το μυστήριο και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου εντός του πρώην στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος»

Εξιτήριο για τους νοσηλευόμενους

Τουλάχιστον 12 άτομα που ήταν προσκεκλημένοι στον γάμο, πήγαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με ύποπτα συμπτώματα και επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο γαμπρός, που μαζί με έναν καλεσμένο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για νοσηλεία, καθώς διαθέτει μονάδα για το COVID-19. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι δυο ασθενείς αναμένεται να λάβουν εξιτήριο σήμερα, καθώς η κατάσταση της υγείας τους είναι πολύ καλή και έχουν ήπια συμπτώματα.

Θετική στον κορονοϊό είναι και η νύφη του γάμου, ωστόσο τα συμπτώματα είναι ελαφριά και οι γιατροί σύστησαν να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Την ίδια ώρα, υπάρχει αναστάτωση στους Αμπελόκηπους, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των καλεσμένων του γάμου ζει στην περιοχή.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Tα … ανέξοδα!

Κύριοι βουλευτές και τοπικοί άρχοντες, αν ειλικρινώς επιθυμείτε να συγχαρείτε τα παιδιά του κιλκισιώτικου ερασιτεχνικού αθλητισμού, γενικώς και κλασικού ειδικότερα, […]

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]