Ο θερινός κινηματογράφος δήμου Κιλκίς …«ταξιδεύει» και στους οικισμούς

Πολιτισμός /

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Ο θερινός κινηματογράφος θερινό συναρπάζει και το κοινό της περιφέρειας, όπως απέδειξε περίτρανα την Τετάρτη 29.7.20 η «μετάβασή» του στην Τέρπυλλο. Το προαύλιο του παλαιού δημοτικού σχολείου υποδέχθηκε όλο τον εξοπλισμό ενός δημοτικού θερινού κινηματογράφου. Το λευκό πανί της οθόνης, τα μηχανήματα ήχου, οι όμορφα και με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας τακτοποιημένες θέσεις των θεατών προκάλεσαν το ενθουσιώδες ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, που πολύ πιό νωρίς από την πρώτη προβολή, έσπευσαν στον χώρο για να περιεργαστούν το υπαίθριο σκηνικό.

Η «πρώτη» του δημοτικού θερινού κινηματογράφου στην περιφέρεια του δήμου Κιλκίς, με την προβολή δύο ταινιών στην Τέρπυλλο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, δικαιώνοντας την επιλογή της δημοτικής αρχής να αποκεντρώσει το πολιτιστικό κινηματογραφικό προϊόν και να δώσει ζωντάνια και ευκαιρίες ψυχαγωγίας στα χωριά και στους κατοίκους του δήμου Κιλκίς, χωρίς να χρειάζεται η μετακίνησή τους στην πόλη γιά τον σκοπό αυτό.

Γιά το Σάββατο 1.8.20 το δημοτικό θερινό σινεμά προγραμμάτισε προβολές στην κεντρική πλατεία του Νέου Αγιονερίου, με την παιδική ταινία ‘’Ουψ ο Νώε έφυγε’’ (21.00) και τα ‘’Απαγορευμένα Μυστικά’’ (23.00).
Το πρόγραμμα των περιφερειακών κινηματογραφικών προβολών, με σταθερές ώρες έναρξης (21.00 και 23.00) έχει κατά το αμέσως επόμενο διάστημα ως εξής:

Τετάρτη 5.8.20, γήπεδο Νέας Σάντας.

Παρασκευή 7.8.20, προαύλιο δημοτικού σχολείου Καμπάνη.

Σάββατο 8.8.20, κεντρική πλατεία Α.Χαραλάμπους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα